Posted by: vister | February 18, 2009

Home

Makluman Khas untuk Pelajar BABM Semester 7,UPM (Pusat Pembelajaran Sibu)

Modul BBM3411:

Pusat Pembelajaran UPM (Sibu)  belum dibekalkan dengan modul BBM3411 (Ketrampilan Bahasa). Oleh hal yang demikian, usaha masih dijalankan bagi mendapatkan kandungan (syllabus) subjek tersebut bagi membolehkan perbincangan dijalankan pada tutorial yang akan datang (28.2.2009) . Sekiranya modul BBM3411 masih belum diperoleh, maka perbincangan akan difokuskan kepada subjek BBM 3205 (Pengantar Psikolinguistik) sahaja.

Maklumat Tentang Peperiksaan:

Untuk makluman pelajar, usaha telah dibuat untuk menghubungi pensyarah yang berkenaan memohon sedikit maklumat tentang format dan skop  bagi peperiksaan pertengahan yang akan berlangsung pada 6-8 Mac 2009. Namum demikian, ujian percubaan akan diberi semasa Tutorial 3 dan jawapan ujian tersebut akan dibincangkan selepas ujian dijalankan selesai dijalankan. Tajuk yang disoal meliputi semua unit dalam modul 1/4. Moga dengan usaha ini, pelajar akan berasa yakin untuk memduduki peperiksaan itu nanti.

Maklumat Tutor:

Insyaallah, saya akan berada di Saratok  (urusan rasmi) pada 23 Februari 2009 hingga 27 Februari 2009. Oleh hal yang demikian, saya tidak akan dapat memberikan apa-apa reaksi kepada soalan/masalah  yang mungkin dikemukakan oleh pelajar dalam masa tersebut.  Sekiranya ada, soalan/masalah tersebut akan dibincangkan  semasa tutorial ke-3 (28 Februari 2009) nanti. Mohon maaf.

Sekian, harap maklum.

Vister

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: