Posted by: vister | July 10, 2010

Masalah Membayar Yuran Pengajian

Ramai yang berhadapan dengan perkara ini tapi malu nak berkongsi.

Ramai juga yang terjebak lalu “diikat”  Along.

Jika anda ada masalah seperti ini, carilah jalan, selesaikan masalah ini dengan segera.  Usahakan agar pelajaran anda tidak terjejas dan kebahagian keluarga anda tidak diabaikan. Jangan berhenti sekerat jalan. Fikir akan  kebaikan yang bakal anda miliki jika berjaya bergraduat nanti. Kita mesti ingat ” Jika tak dipecahkan ruyung, masakan dapat sagunya”.  Semester lepas, semasa saya melayari internet mencari bahan tutorial bagi BABM Sem 7, saya terjumpa  satu link yang saya fikir dapat membantu anda. Cubalah layari link ini dan fikir-fikirkan. Mungkin ini jalannya yang anda sedang cari.


Responses

  1. Salam, encik rasa2 nya thn lepas sya ada join website mohd nizam tu cara2 nk buat blog & kta kna cari org utk join…tp sya x brp pasti hasil nya sbb byk bnda yg nizam bg kat sya smpai x tau nk jln kan…mmg btul2 berbaloi ke encik..hrp dpt share pglaman..tq

    • Sabarina, masih aktifkah akaun kamu? En. Mohd. Nizam dah banyak tolong orang tapi tak semuanya jadi jutawan. Kalau dapat untuk belanja pengajian hingga PHD dah ok. Ada 2 orang kawan saya dah jadi Ratusribuan (bukan Jutawan). Thanks untuk maklumat itu.

    • Hai..memang payah dan banyak cabaran. Kita kena betul-betul faham caranya. Kena cari pelawat memang susah tapi interesting.

  2. Thanks atas info tu encik…i’ll try my best…hmmm mana la tau kot2 ada rezki..bleh jugak guna utk smbung PHD…hehehe DG41 x lps lg encik…:)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: